Азійська груша (загально)
Груша, один з най улюбленіших плодів в Україні та за її межами. Годі уявити садок без дерева груші, плоди якої прикрасять кожен стіл своїми формами та красою, а смаковою гаммою можуть задовольнити любого гурмана.
Але зараз я хочу Вас познайомити з д...
Киргизька зимова
Середньорослий, швидкоплідний сорт. Груші визрівають на початку жовтня, знімаються за 2 рази. Плоди транспортабельні (при правильно обраних умовах їх можна зберігати до середини весни). Вага від 220 до 250 г. М'якоть грубозерниста, терпковата. Смак специфі...
Косуї
Косуї (Kosui) – Японcький сорт (1959),батьківська пара «Kikusui х Wasekozo». Дерево середньої сили росту. Потрібний 125-135-денний період між цвітінням і збором урожаю. Плоди овальної форми, середнього розміру, щільні, соковиті, солодкі і мають хрустку текстур...
Сі-Ко-Тель
Сі-Ко-Тель (Si-ko-tel)- сорт японської селекції. Дерево вище середньої сили росту. Осіннього строку дозрівання. Плоди дуже соковиті, хрусткі, солодкі з ніжним смаком та ароматом. Шкірка зелена з густими світло-коричневими цятками. Вагою до 300 гр....
Секуї
Секуї (Sekui) – японський сорт зимового терміну дозрівання. Дерево вище середньої сили росту, зимостійке, стійке до хвороб. Плоди округлі, бронзові, по всій поверхні покриті білими крапками, масою 300 г. при нормуванні до 800 г. (на фото), одномірні, не обсипаються...
Чоюро
Чоюро (Chojuro) - cтарий японський сорт виведений у 1889 році, батьківська пара «Asahi х Kimizukawase». Дерево середньої сили росту, стійке до парші. Утворює розлогу, густу крону з великою кількістю пагонів. Цвіте в середні строки. Ранньостиглий, 110 днів ...