Плоди дуже масивні, присмак має медові нотки, дуже ароматні. Колір шкірки жовто-оранжевий, з ніжним, червонуватим рум’янцем з сонячної сторони, одномірні, кулясті. Смак солодкий, з смачною, ненав’язливою кислинкою, має медовий присмак. М’якоть середньої щільності, соковита, м’ясиста, світло-жовта. Дуже ароматна. Кісточка невелика, солодка, добре відділяється. Плоди мають високу транспортабельністю і товарними характеристиками. Термін дозрівання – 3 декада липня. Термін зберігання – 1 тиждень. Маса плоду – 100-150г. Стійкість до хвороб середня. Транспортабельність хороша. Врожайність стабільна. Товарність висока. Дуже цінний сорт для комерційного напрямку. Зимостійкість середня.