НЖА-19

Плоди дуже масивні, присмак має медові нотки, дуже ароматні. Колір шкірки жовто-оранжевий, з ніжним, червонуватим рум’янцем з сонячної сторони, одномірні, кулясті. Смак солодкий, з смачною, ненав’язливою кислинкою, має медовий присмак. М’якоть середньої щільності, соковита, м’ясиста, світло-жовта. Дуже ароматна. Кісточка невелика, солодка, добре відділяється. Плоди мають високу транспортабельністю і товарними характеристиками. Термін дозрівання – 3 декада липня. Термін зберігання – 1 тиждень. Маса плоду – 100-150г. Стійкість до хвороб середня. Транспортабельність хороша. Врожайність стабільна. Товарність висока. Дуже цінний сорт для комерційного напрямку. Зимостійкість середня. 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>