Eлена

Eлена – Yelena  (автор С.В. Клименко)

Сорт раннього терміну дозрівання – з 10 – 12 серпня. Перестиглі плоди осипаються, тому урожай треба знімати за кілька днів до повного дозрівання. Плоди одномірні, з середньою масою 5,0 г (маса окремих плодів становить 5,5 – 6,0 г), довжиною 25,2 мм, округло-овальні, блискучі, яскраво-червоні, при повному дозріванні темно-червоні. Шкірочка тонка, м’якоть червона, ніжна, дуже соковита, середньої щільності. Смак плодів солодко-кислий, стиглих – солодкий. Вони дуже соковиті, придатні для споживання у свіжому вигляді та для переробки, особливо на сік, желе, пастилу. Термін зберігання плодів у холодильнику – 10 – 12 днів.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>